София, България
office@taxiclub.bg

КАТ с щанд на SOFIA MOTORSHOW 2019. Връчват глоби на прекалено любопитните.

Клуб за таксиметрови водачи и превозвачи

КАТ с щанд на SOFIA MOTORSHOW 2019. Връчват глоби на прекалено любопитните.

Международният автомобилен салон София 2019 отвори врати на 12-ти и ще продължи до 20-ти октомври в Интер Експо Център в столицата. Най-престижният форум на Балканите се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) и ще се проведе за 24-ти път. 11 000 кв.м. изложбени площи, най-новите модели на повече от 36 световни бранда, тест драйв на над 150 автомобила, изложители от всички съпътстващи браншове, множество атракции, забавления, изненади и едни чисто нов автомобил за награда очакват посетителите на изложението тази година.

Повече от 70 технологични новости и автомобилни премиери очакват посетителите на 24-то издание на автомобилния салон в София., 16 нови модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации. Впечатляващ ще бъде и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – 13 електрически, 5 plug–in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с двигатели на метан.

“Международния автомобилен салон София 2019” се очертава да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната индустрия от форумите досега, както и единственият салон в Европа тази година с участието на всички водещи производители.

В зоната „Пътна полиция“ на изложението служители на Главна дирекция „Национална полиция“ и СДВР ще задоволят любопитството на изкушените от техниката и технологиите за контрол. На едно място могат да се видят оборудването и техническите средства, които „Пътна полиция“ ползва при акции и регулярния контрол за безопасност на движението по пътищата и да се види как работи системата за контрол на скоростта и видеозаснемането на проверките на пътя. По- смелите могат да се запознаят от първо лице с процедурата за дистанционни справки за контролните точки и електронните фишове. От КАТ няма да пропуснат възможността да Ви връчат и някой невръчен електронен фиш, но със сигурност ще Ви кажат и какво да правите, ако сте платили глобата, а тя стои като неплатена в системата на МВР.