София, България
office@taxiclub.bg

Lamborgini за такси

Клуб за таксиметрови водачи и превозвачи

Lamborgini за такси

След задълбочен анализ на икономическата обстановка и перспективите в развитието на таксиметровия превоз в България, от Lamborgini обявиха, че влиза в серийно производство специална модификация на Aventador, изцяло пригоден за нашия пазар.
Анализите са съобразени с въвеждането на алтернативния данък и повишаващите се жизнен стандарт на таксиметровите шофьори и изискванията на пътниците.

Автомобила, уверяват от компанията, ще е изработен при спазване на всички изисквания и стандарти за таксиметровите автомобили у нас. В разрез с вижданията на компанията за визията за спортни автомобили, но в унисон със законодателството, модела ще е с четири врати и с до седем места, вкл. мястото на водача. Има и четири колела!

Също така, обявяват, че се запазва оригиналния оранжев цвят на модела, като уверяват, че няма да има проблем с регистрацията, тъй като, така или иначе “жълт” е доста широко понятие по стандартите на ИА “Автомбилна администрация”.

Цените са в зависимост от оборудването и екстрите, като в битката за клиенти се спазва правилото в таксиметровия сектор у нас, да се подбиват цените без значение дали това е икономически обосновано. За радост на клиентите, минималната цена, на която може да се придобие това “бижу” е близка до цената на VW CADDI или KIA SEED!

По непотвърдена информация, други марки като Ferrari, Maybach, Porsche, Rolls-Royce, също следят развитието на сектора у нас и вече подготвят свои модели, които ще предложат на пазара.

Tags: , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *